Wij bieden een aantal extra diensten aan speciaal voor onze klanten!

 

 Wij transporteren niet enkel compleetladingen maar ook deelladingen. Dit wil zeggen dat je niet een volledige lading moet hebben vooraleer wij je vracht willen transporteren.  Wanneer je een deellading hebt, dus als je niet genoeg goederen hebt voor een volle vracht, wordt deze vracht gecombineerd met een andere deellading. Zo bekomen we uiteindelijk toch een volledige lading.

Dit is zowel kostenbesparend voor de klant als milieuvriendelijk. Het is kostenbesparend omdat de klant anders betaald voor een volledige vracht terwijl het eigenlijk maar een deellading is. En het is milieuvriendelijk omdat we hierdoor een rit uitsparen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van staal, hout, plastiek en allerlei stukgoederen. Tevens vervoeren wij ook gevaarlijke stoffen, en dit volledig volgends de ADR-voorschriften.

 

Eén van onze vrachtwagens is uitgerust met een palletenkist voorzien van 34 Europaletten waardoor de klant geen extra kosten heeft. Bij het ophalen van de goederen worden de lege palleten immers geruild voor de volle palleten, waardoor de klant zelf geen paletten moet voorzien. Dit is dus kostenbesparend voor onze klant. Bij de levering, leveren wij de volle palleten en krijgen wij de lege opnieuw terug.

 

Verder willen wij nog even meegeven dat wij instaat zijn om direct in te spelen op binnenkomende transportverzoeken. 

 

 

 
Dutch-NederlandsEnglish (United Kingdom)